CIRCUIT IBÈRIC DE FOTOGRAFIA
Benvinguts/des al Circuit Ibèric de fotografia.
El terme art ibèric es refereix a l’estil artístic propi del poble iber, establert a la Península Ibèrica. Les manifestacions millor conservades són les escultòriques, realitzades en pedra i bronze. Ibers és com fou anomenada la gent de la Península Ibèrica, i es troben referències a ells que daten des del segle VI aC.
Aquest projecte té el seu origen en la inquietud de diferents salons internacionals que decideixen ajuntar els seus esforços, per a donar a conèixer a nivell internacional les entitats que representen i que formen part dels diferents pobles que hi ha actualment a Iberia, com també fou dita.
Guadalajara, Berga, Vilanova i la Geltrú i Antequera, representen aquest circuit, que mitjançant la cultura, en aquest cas la fotografia, vol potenciar aquest art que, a més de ser una disciplina artística, té un gran valor per a documentar la nostra història, la història dels nostres pobles i de la nostra societat.
Són diferents els camins que hem seguit en cadascun dels salons de forma individual, fins i tot Berga el crea per a aquesta ocasió, però ens uneix la passió per la fotografia, i esperem que aquest sigui el vostre circuit de referència.
Us donem la benvinguda al Circuit Ibèric de Fotografia i us animem a participar-hi, i a què gaudim junts d'aquest art.
Equip Directiu Circuit Ibèric de Fotografia
circuito fotográfico, concurso fotográfico Iberico

SALONS

salón internacional 59 aniversario Agrupación Fotográfica de Guadalajara

VI Salón Internacional 65 aniversario afG

certamen fotográfico internacional El trabajo y los oficios

XXXIII Certamen Fotográfico Internacional “El trabajo y los oficios”

Salón Internacional de Berga Tirabol 2018

VI Salón Internacional de Berga “Tirabol 2021”

Salón Fotográfico Internaciona de Antequera

IV Salón Fotográfico Internacional de Antequera