Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga

Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga

1er SALÓ INTERNACIONAL BERGA "Tirabol 2015"

L’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga va ser fundada el 31 de juliol de 1992.
A lo llarg d’aquests anys la major part dels nostres esforços han estat en la formació, s’han impartit per els nostres associats més de 50 diferents tallers i també hem contat amb grans fotògrafs de prestigi tan nacional com Internacional.
Actualment som 300 socis dels que han assolit premis tan importants com el Premi Nacional que atorga la CEF, Premi Catalunya que atorga la Federació Catalana de Fotografia i distincions FIAP des de Artista a Mestre.
Col·laborem amb moltes institucions de Berga i comarca intentant difondre el noble art de la fotografia sen la nostra gran passió.
Hem organitzat diferent esdeveniments com la XVIIa Festa de la Fotografia, 1r. Congres de Jurats de Catalunya i Revetlla de la Lliga Catalana l’any 2011 i 14 entre d’altres.
Duran tres anys consecutius hem creat i participat amb una lliga Interagrupaciones que participem diferents entitats d’Espanya.
AFTDAO va ser reconeguda a l’any 2010 amb el Premi Entitat d’Honor par la FCF, Premi Nacional 2010 per la CEF i a la 6a Copa del Mon de Clubs que organitza la FIAP varem fer la Medalla de Bronze FIAP.
Aquest any 2015 ens hem decidit ha participar conjuntament amb les altres 4 Entitats amb aquest “ 1r Saló Internacional de Berga ' Tirabol 2015' “ .