REAL SOCIEDAD FOTOGRÁFICA DE ZARAGOZA

REAL SOCIEDAD FOTOGRÁFICA DE ZARAGOZA

Saló Internacional de Tardor a Saragossa

La “Real Sociedad Fotográfica de Zaragoza” és una associació amb 93 anys d’existència, que organitza ininterrompudament des de fa 91 anys el “Salón Internacional de Otoño en Zaragoza”.
Fou el propi Manuel Lorenzo Pardo, president fundador de la “Sociedad Fotográfica de Zaragoza”, qui va animar a organitzar el “Salón Internacional de Fotografía”, on la primera edició va tenir lloc el 1925, saló que ha anat realitzant-se anualment fins a dia d’avui, on han col•laborat i participat diverses institucions: el SIPA, Casino Mercantil Industrial y Agrícola, Heraldo de Aragón, Feria de Muestras (Cambra de comerç), el Govern d’Aragó i l’ajuntament de Saragossa.
En les últimes edicions hem comptat amb l’ajuda de l’ajuntament de la ciutat. Aquest saló, avui denominat també “Salón Internacional de Otoño de Fotografía” s’ha convertit en el més antic dels que es realitzen en territori espanyol i el tercer del món. I per descomptat, una de les activitats més importants a Saragossa.
Enguany s’integra dins del circuit ibèric, que es pot entendre com a unió de totes aquestes dècades d’història fotogràfica i que ha anat evolucionant i transformant-se amb la influència de les modes, gustos, estils i formes de fer la fotografia en cada època en els diferents països del món.

Galeria